Varukorg

Stäng

Frakt 39kr I Fri frakt över 500kr  I  Snabb leverans 2-3 dagar  I  Säker betalning 

Våra märken

 

 

 MORRIS & LUCA

Morris & Luca är ett nytt svenskt makeupborst märke med 19 noggrant utvalda borstar.

Bakom märket står syskonparet Jonas Lindqvist & Johanna Post, som med sin mångåriga erfarenhet i skönhetsbranschen upplevde att det fanns ett tomrum på marknaden för makeupborstar. Borstarna är framtagna med stor omsorg, utifrån noggranna krav på kvalitet och etiska riktlinjer.

Morris & Luca använder endast kvalitetssäkrade leverantörer som lever upp till de högt ställda villkor märket har på framställningen av produkterna. Morris & Luca har tagits fram med stor fokus på design och helhetskänsla, vilket även kan ses på de exklusiva förpackningarna.

– Samtliga borstar är handgjorda

– Allt trä i borstarna är både FSC och Rainforest Alliance certifierade.

– Cruelty-Free

För att se vårt sortiment, se

 NIEGELOH SOLINGEN

Niegeloh är världsledande inom högkvalitativa verktyg för kosmetik och egenvårdsmarknaden inom hand och fotvård.

Gemensamt för samtliga produkter är att de är tillverkade i vår fabrik i Solingen, Tyskland med en blandning av den modernaste tekniken och ett traditionellt hantverk där alla produkter slipas och justeras för hand.

Våra produktlinjer:

TOPINOX – Högsta kvalitet, slipad 18 ggr av CNC-maskiner där alla ytor blir exakt facettslipade som att de slipats med diamant, Edelstaahl stål, steriliserbara, rostfria

INOX – Mycket hög kvalitet, handlipad 6-10 ggr för hög precision, Edelstaahl stål, steriliserbara, rostfria.

INOX N4 – Mycket hög kvalitet, ergonomisk design på handtaget, handlipad 6-10 ggr för hög precision, Edelstaahl stål, steriliserbara, rostfria

BASIC – Hög kvalitet, handslipad 4-6ggr, nickelpläterat c45 stål